|Welcome to my ordinary blog. Please drop your footstep in shoutmix. Don't forget to follow me up.|

Friday, 21 October 2011

hahaa. stupida girls ! grrr...

assalamualaikum..


hey guys harini aku hapdate just nak share dengan korang satu vidoe nehh. just for fun and pengajaran laa oke?? hehee (: watch this video oke guys?


haa, korang dah tengokkan? so ape pengajaran yang korang dapat? hmm, act aku just nak share jea video nehh. korang pandai2 laa fikir yea ape baik buruknya.. bytheway, tyme aku tengok video nehh aku tergelak gila vavi laa kata kau. mana taknya ! bodoh tak kite gaduh macam nak mati hanya sebab sorang jantan tak guna macam balak dorang nehh ! ishhh, aku nak cakap laa yea. jangan laa sebab sorang jantan korang nak malukan diri korang depan khalayak ramai. yangg perampas tuh punn dah takde jantan lain ape.. dah tahu jantan nehh buaya darat lagi maw percaya. memang ngok ngek laa kan.. hahaa :) oke laa. just watch it !

bai bai..



thankyou for reading :)

1 comment:

❤ Bambam fiQah aLzikry❤ said...

ahha . gilak bha tuh popuan !