|Welcome to my ordinary blog. Please drop your footstep in shoutmix. Don't forget to follow me up.|

Wednesday, 7 December 2011

blog dah bertukar... wee :)


assalamualaikum.. annyeong :)

harini aku hapdate sebab nak says thanks a lot dekat fiqah bambam sebab dah editkan blog aku yang buruk nehh jadi okay sikit. opps bukan sikit tapi banyak.. thanks sangat sangat. aku mengaku aku nehh memang failed sikit kalau bab mengedit ape lagi nak ubahsuai.. kalau aku bwt memang hancur's laa jawabnya. hahaaa :)

macam mana? cantik tak dea bwt? okay laa kan dari aku bwt. hehee.. oke laa korang. aku nak mandi siap siap nak pergi tonton ombak rindu dengan membe aku sat lagi.. tak sabar gila nak melelehkan air mata. hahaa *sensitif siott !! pastu nak pergi cari cover set fhone blackberry aku yang dah berapa kali jatuh pun aku taktaw laa.. thanks pada yang dah follow aku.. loveyou all sesangat. hehee :)



thankyou for reading :)

1 comment:

♂ Ladies In The Greeny Blog ™ ♀ said...

hahaii . siap mention nama aku lagi kn . hee , thanks yea .